Фирма „Нов Стил" ООД с търговска марка STYLER стартира през 1991.

Екипът ни е съставен от млади и амбициозни специалисти, с креативен подход и съвременни иновативни идеи. Ние осигуряваме елегантна мода за приятен начин на живот, винаги в крак с модните тенденции за сезона, съчетана в рамките на добрия вкус. Облеклата на STYLER са за хора, намерили своя собствен стил, комфорт и увереност и за тези, които все още ги търсят.

 Ключът към нашия успех се крие в доказалата се ефективност на нашето управление, наблягащо върху най-малките детайли в процеса, през който нашият продукт минава: от дизайна, през производството до самата продажба. Ние сме способни да реагираме бързо и гъвкаво на всякакви нови модни тенденции. Нашият екип ги пречупва през призмата и стила на спортно-елегантния мъж и ги адаптира към нашата философия: ''Мода за умерено екстравагантния мъж, с динамика в неговия вкус."

 Винаги разполагаме с точния продукт, в точното време, на точното място. Ние се опитваме да предадем на нашите клиенти усещане за стил, усет към цветовете и десените и това наистина допринася за изграждането на стабилни и трайни отношения, с непрекъснат резултат във времето. Нашата цел е да предлагаме на клиентите си продукти, отговарящи на стила и начина им на живот.